RING OSS - 08-465 026 48

Helikoptertaxi

RING OSS - 08-465 026 48

Helikoptertaxi

Vår helikoptertaxi täcker hela Sveriges yta och kan flyga er som här till svenska fjällen.

Vi är det självklara valet när du önskar transport med helikoptertaxi! Vi tar dig från A till B, från start till mål – oavsett var i landet din resa börjar och slutar. 

Kontakta oss – vi erbjuder helikoptertaxi med förstklassig kvalitet och hög säkerhet.

Personflygning med helikoptertaxi

Vi är ett av få företag i Sverige med tillstånd att utföra persontransporter med helikopter. Något vi förstås är väldigt stolta över! På så sätt kan du som kund nämligen försäkra dig om att vår verksamhet är seriös och att du som passegerare är försäkrad när du flyger helikoptertaxi med oss.

Regelbundna taxiturer och rundflygning

Vi hjälper både privatpersoner och företag med helikoptertaxi! Våra flygningar med helikoptertaxi utförs huvudsakligen i Dalarna med omnejd där vi erbjuder regelbundna turer i området runt Grövelsjön, men vi åtar oss förstås även taxiflygningar i andra delar av Sverige när och om så önskas. Vi erbjuder dessutom rundflyg vid evenemang eller marknader för dig som arrangör. 

Helikoptertaxi med certifikat och tillstånd  

Vi är certifierade enligt lagkrav från Transportstyrelsen samt innehar tillstånd enligt EASAs (Europeiska unionens byrå för luftfartssäkerhet) regelverk för att både utföra person- och godstransporter såväl som flygningar inom hela Europa. 

Högsta säkerhetsstandarden inom luftfart

Personflygningar med helikopter såsom helikoptertaxi kräver den högsta säkerhetsstandardarden inom luftfart, varför vi internutbildar våra piloter mer frekvent och till högre standard än vad dagens regler egentligen kräver.

Företagets många års erfarenhet inom specialiserad flygverksamhet av högriskkaraktär har dessutom gjort oss ledande i branschen vad gäller minimeringen av risker associerade med helikopterverksamhet. Därför kan vi erbjuda helikoptertaxi med högsta kvalitet och säkerhet, för att du som kund och passagerare ska känna dig trygg när du flyger helikoptertaxi med oss.

Vi erbjuder både fasta och rörliga priser för att anpassa oss efter just dig och dina behov. Behöver du flyga till en svåråtkomplig plats, göra en storslagen entré eller bara få en upplevelse utöver det vanliga? Vänd dig till oss så hjälper vi dig! Välkommen.

Ni kan också anlita vår helikoptertaxi som här för en rundtur över Stockholm. Den bästa utsikten någonsin.